реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Затверджено план заходів з відзначення громадськістю Чернігівщини 20-річчя України

17 червня під головуванням координаторів Володимира Ступака і Василя Чепурного відбулося чергове засідання обласного Громадського комітету по відзначенню 20-річчя Незалежності України на Чернігівщині. В засіданні взяли участь представники УНП, «Батьківщини», «Свободи», «УДАРУ», НРУ, КУНу, «Просвіти», «Молодої Просвіти» та інші.
Учасники засідання відзначили, що чинна влада Чернігівщини, мабуть, вирішила не зважати на пропозиції громадськості з відзначення ювілею, бо досі не залучила її до підготовки.
На засіданні було затверджено план заходів з відзначення громадськістю Чернігівщини ювілею нашої держави.
Серед цих заходів є вшанування рідного національного прапора та мітинг всіх патріотичних сил і громадськості області, присвячений 20-й річниці незалежності України 24 серпня біля Катерининської церви в місті Чернігові.
Оргкомітет підтримав ідею видання довідника, в якому б висвітлювалася хронологія подій, діяльність громадськості, політичних партій, рухів і організацій за період 1988 по 2011 роки, відомості про їх учасників.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії





Коментарі (2)
avatar
1
шановна прес-служба УНП! не плутайте громадськість і представників політичних партій. з чого ви взяли, що ваші збори - це те, чого дійсно хоче громадськість?
avatar
2
Чого ж ви насправді хочете?
Ви пропонуєте:
1. "вшанування рідного національного прапора" - так воно буде, 23 серпня біля Чернігівської ОДА. вам, звичайно, не підійде, бо вам же треба інформаційний привід та бути головними.
2. "мітинг всіх патріотичних сил і громадськості област" - мітингів буде море, на всі смаки, от тільки під ваш критерій "патріотиності", майже ніхто не підпадає. і мітинг вам треба окремий, бо ніхто ж не помітить ваші 50 чоловік.
3. "ідею видання довідника, в якому б висвітлювалася хронологія подій, діяльність громадськості, політичних партій, рухів і організацій за період 1988 по 2011 роки, відомості про їх учасників" - ну це, мабуть, чергова книга про вас самих та про ваше роль у 80-90 плюс пару статей помічника-консультанта про чернігівську міську раду у 90-91.
Шкода, що ніхто з шановних членів громадського комітету, один з яких, до речі входить до обласного оргкомітету і має на руках план заходів, не знайшов часу заглянути на сайт ОДА, де вже 4 місяці знаходить обласний план, більша частина з якого вже виконана...
avatar