реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Запрошує виставка

Виставки по здоровому способу життя у Чернігівській науковій медичній бібліотеці

У Чернігівській науковій медичній бібліотеці оформлені книжково-ілюстративні виставки по здоровому способу життя «Вибери життя», «Шкідливі звички – шлях в нікуди», на яких представлена література про роль фізичних вправ, свіжого повітря, чистої води, правильного харчування на здоров’я людини. Крім того, у широкому асортименті демонструються книги, а також папки з останніми публікаціями про шкоду, які завдають здоров’ю шкідливі звички. Вони знищують українську націю. Це – алкоголізм, куріння, наркоманія.

Тема здорового способу життя на сьогоднішній день надзвичайно актуальна. Як свідчить статистика, від алкоголізму щорічно в Україні вмирає понад 40 тис. осіб.

Тютюнокуріння набрало обертів епідемії. Воно давно перестало бути привілеєм представників чоловічої статі. У нас уже масово палять дівчата, жінки , підлітки.

Надзвичайно швидкими темпами розповсюджується особливо небезпечна шкідлива звичка – наркоманія, що приводить то такого грізного захворювання нашого часу як СНІД, по темпам розповсюдження якого ми лідери серед країн Європи.

Головний бібліограф Чернігівської обласної наукової медичної бібліотеки Ірина Воронцовська.




Теги:здоровий спосіб життя, медична бібліотека


Читайте також



Коментарі (0)
avatar