реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вигнанець з Криму про університет "ТЬФУ"

Приєднання Криму до Росії -- результат силової операції, а не бажання мешканців півострова. Це засвідчує професор Таврійського університету Володимир Казарін. Росіянин за національністю, все життя присвятив дослідженню російської культури, однак завжди був і залишається активним противником так званого "возз'єднання" Криму з Росією.
Свого часу Казарін був першим віце-прем'єром Криму і, певно, тепер шкодує, що кримська влада нічого не робила для просування української мови та ідей єдності Криму з Україною.


А Таврійський університет, в якому він працював, тепер у вигнанні -- на материковій частині України. "Ми дуже раді, що в окупованому Криму не взяли собі цей бренд Таврійського університету, а назвали його Кримським федеральним. Щоправда, якби взяли, то абревіатура була б ТЬФУ", -- зазначив Володимир Казарін на зустрічі в чернігівському КМЦ "Інтермеццо".

60 відсотків автовласників досі не поміняли українські номерні знаки на російські, повідомив Володимир Казарін. "Оце і є цифра, що промовисто показує ставлення кримчан до силового захоплення півострова", -- переконаний професор В.Казарін.Голос України портал



Теги:Інтермеццо, окупація Криму, Таврійський університет, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar