реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Росії нову трасу змило дощем

Нова дорога, збудована до саміту АТЕС у Владивостоці, розсипалася після першої ж зливи.

У Владивостоці частину нової траси, збудованої до саміту АТЕС, у буквальному сенсі змила злива. Ділянка дороги розсипалася і кілька тонн ґрунту поховали під собою гаражі та практично знищили пляж, повідомляє TCH.ua

Прокуратура Владивостока почала перевірку руйнування траси, на будівництво якої з бюджету було виділено 29 млрд рублів (більше 885 млн доларів). Траса мала зв'язати аеропорт Владивостока з мостом, який веде на острів Русcкій, де у вересні цього року зберуться лідери країн АТЕС.

У ситуації з обвалом особисто пообіцяв розібратися губернатор Приморського краю. Вже з'ясувалося, що під час дощу обвалилася підпірна стіна і під нещодавно зведеною ділянкою поповз ґрунт.

Протягом 12 червня він продовжував зміщуватися вниз. І не виключено, що це може продовжитися в разі продовження дощів, які очікуються в районі вже найближчими вихідними.

Владивостоцькі автомобілісти відреагували на подію спокійно-песимістично. "Не сцяти. Просто гаражі трохи присипало Стабільністю"; "Коли там стояв реально чув як лопається дріт і хрумтять камені. Моторошно і страшно. Дітям там заборонив ходити на море"; "Найпаскудніше в тому що, ці типи будівельники приклали свої рученята не тільки до цієї дороги. І це зима ще була безсніжна і, правильно, дощів не було. Далі буде тільки веселіше", - пишуть на місцевих форумах.

Зараз рух на цій ділянці перекрито купами ґрунту, насипаними після події. Асфальт вкритий великими розломами і тріщинами протягом декількох десятків метрів. Користуватися цією частиною дороги місцеві тепер побоюються
Відголос. сом



Теги:Росія, аварія, Владивосток


Читайте також



Коментарі (0)
avatar