реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Києві - масові заворушення

На Майдані Незалежності у Києві бізнесмен Геннадій Балашов встановив колонки та закликає у мікрофон людей виходити на вулиці, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Президент зрадив свій народ. Не підписавши угоду з ЄС, позбавив наших дітей майбутнього. І тут починається акція із визволення Майдану. Наше завдання - зібратися великою групою людей. Не звертайте уваги на міліцію. Якщо на вас буде нападати розлючений міліціонер - повертайтесь до нього спиною. На сьогоднішній день ми не повинні на них нападати агресивно", - зазначив бізнесмен.

Він закликав усіх телефонувати своїм друзям та всім разом виходити у центр. "Кияни мають захопити Майдан", - наголосив Балашов.

Наразі на Майдані кілька тисяч "беркутівців". Вони не випускають людей з метро, де вихід до монумента Незалежності. Біля монументу-стели поставили вантажівку. "Беркутівці" оточили Майдан залізними щитами. Головну вулицю столиці перекрито.

На Майдан продовжують сходитись люди. Вони шоковані останніми подіями у країні та кричать: "Ганьба!". До Софіївської площі колонами йдуть студенти. Вони закликають йти на Софіївську та Михайлівську площі та кричать: "Це революція!". Про це пише сайт "Газети по-українськи".

На Михайлівській площі зібралися більше трьох з половиною тисяч людей. Туди прибули посли ЄС та Польщі. відбувається.

"Ми це не контролюємо, але, щоб ви знали, про це (події у Києві – ред.) знають лідери Європи", - наголосив Я.Томбінський.




Теги:Київ, євромайдан, заворушення, уряд Януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar