реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У Чернігові пікетували міліцію. Фото

Декілька десятків чернігівців у суботу увечері пікетували міський відділок міліції. В досить агресивній формі вони протестували проти затримання батька і сина Павличенків.
Нагадаю, що нещодавно сталося вбивство судді Шевченківського району Києва Сергія Зубкова. Його вбили за декілька кроків від його квартири. Невдовзі після смерті судді міліція затримала підозрюваних у справі – Дмитра Павличенка та його 18-річного сина Сергія, якого незадовго до того той суддя виселив із власної квартири.
Молодший Павличенко виявився фанатом київського «Динамо». Тож фанати в багатьох містах країни вирішили підтримати його акціями протесту.
Щоправда, суботній вечір не сприяв тому, що міліціонери були готові вислухати протестуючих, які скандували гасло «Геть мєнтовскій бєспрєдєл!».

Олександр ЯСЕНЧУК











Теги:міліція, Ясенчук


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
http://sivergrad.org.ua/588-molod-cherngova-pketuvala-mlcyu.html
avatar
2
За результати своєї роботи треба відповідати. В тому числі суддям, лікарям і головне - урядовцям з дупутатами. Тоді буде і порядок, і країна, і держава. Он як раніше, наприклад, Тухачевського в розход відправили, ібо на роботі слід вирішувати робочі задачі, а не "займати посаду".
avatar