реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Тонкий лірик привезе "Повернення дощу"

Зустріч із поетом Миколою Гриценком
У вівторок о 15.00, у КМЦ «Інтермеццо» в Чернігові відбудеться зустріч із поетом Миколою Гриценком. Планується, що гостя представить редактор газети "Деснянська правда", письменник Леонід Ісаченко.

Автор тексту гімну міста Сум, низки популярних пісень, що стали лауреатами пісенних Всеукраїнських фестивалів «Пісня року»: «Сумська мелодія», «Дві долі», «Юності пора» та інших. Микола Гриценко — Лауреат Всеукраїнських літературних премій імені Леоніда Глібова, Олександра Олеся, Івана Кошелівця та Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов».

В 1998 році Микола Гриценко був ініціатором створення в Сумах обласного громадського об’єднання «Мистецький центр «Собор», голова правління центру з 1998 року. Мистецький центр «Собор» став консолідуючою організацією митців краю, представників різних громадських осередків.

З 2000 року живе й працює в Києві. Був керівником прес-служби Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, головним редактором журналу «Вісник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення».

Член ради громадської організації «Сумське земляцтво в м. Києві», головний редактор альманаху Сумського земляцтва «Земляки». Голова Недригайлівського регіонального земляцтва.
Хочу і буду! Треба хотіти та буть!

Треба собою тихо підсвічувать небо,

Щоб зрозуміти сутність природи і суть

Слова свого, як найвищої в світі потреби!

Микола ГРИЦЕНКО




Теги:Інтермеццо, Микола ГРИЦЕНКО, Суми, Поезія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar