реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Телеошоу Шустера і Кисельова -- злочинні

Коли українці, підкоряючись ляльководам, влипають у телевізори, чеський журналіст Ярослав Пешек заявляє:" Як на мене, формат телешоу не годиться для обговорення серйозних політичних і суспільних проблем. З погляду журналістики, я б навіть сказав, що це злочин" (газета "День" № 39- 40 за 4-5 березня).
Невипадково президент України (2005 -- 2010 роки) назвав телешоу Шустера, Кисельова "собачими боями, на яких роздирають Україну".

І тому приємно сказати про вчинок письменника Василя Шкляра, автора книги "Чорний ворон", який на передачі московського гостя Кисельова заявив:" Я прийшов сюди, щоб пояснити свій вчинок моїм читачам. Це було для мене не простим. Шевченківська премія носить святе ім’я. Я не міг від неї відмовитися. Це була б зрада перед цими хлопцями, які написали на своєму прапорі „Воля України або смерть” і залишилися вірними до кінця цьому гаслу. Я був би зрадником перед своїми читачами. Я прийшов сюди сказати, що хай, хто мене не правильно зрозумів, хай мені пробачать. Я чітко сказав: „Моя умова - відставка Дмитра Табачника”.

А далі посміявся з ляльководів і хохлів, заявив -- мовляв, я рано встаю, мені треба працювати і залишив студію. Услід йому сікалися якісь типу журналісти, але Василь Шкляр махнув на них рукою:" Я дорого тепер беру за інтерв'ю!"

Урок громадянської позиції. Урок журналістики. Віват, Василю!

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:В.Ющенко, Шустер, Чорний ворон, В.Шкляр, телешоу Кисельова


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Шось затихла наша Ганька, яка грозилася поміняти гастролерів -- заробітчан на своїх журналістів! Боїться, що ці заробітчани нагадають Ганьці про житло у містечку Ез біля Монако -- там вона живе, а в Україні "зелень косить".
avatar
2
Виглядало все те шоу трохи дико. Добре, що хоч Шкляр залишив студію.
На наступний день я зайшов до книгарні райцентру. Запитав чи є книга. Мені сказали, що лишився один примірник. Поряд ще двоє молодих людей запитали про книгу.
А про події, описані автором, писали і раніше. Наприклад, Т. Осьмачка "Дума про Зінька Самгородського" (наберіть у пошуковці і почитайте - не пожалкуєте).
avatar
3
Шкляр безталанний графоман,шо даремно паскудить папір і нікому його
"творіння" не цікаві!А Дмитро Табачник є мудра і талановита людина!Дуже
добре враження справив він сьогодні у Раді!То шкляра слід примусита
гній у хлівах викидати!І буде користь якась від цього графомана народу
України!
avatar
4
Я уже не сомневаюсь, что журналисты погибают за правду,...погибают за ложь замешаной на сенсации. А как хочется им быть героями.
avatar
5
ШКЛЯР ПРАВДОПОДІБНО ОПИСАВ ПОДІЇ 1920-1922 років в Україні ! ВОНИ ПЕРЕГУКУЮТЬСЯ ( У ПРАВДІ ) З НЕ МЕНШ ЯСКРАВИМ РОМАНОМ ГОРЛІСА - ГОРСЬКОГО "ХОЛОДНИЙ ЯР", де АВТОР БУВ САМ УЧАСНИКОМ ПОДІЙ ТОГО ЧАСУ ! УКРАЇНЦІ ПОВИННІ ЗНАТИ ПРАВДУ - ЯК ЗАВОЙОВУВАЛИ УКРАЇНУ, ХТО Й ДЛЯ ЧОГО! ОСОБЛИВО ЗАРАЗ ! ТОМУ РОМАН НЕОЦІНИМО-ВАЖЛИВИЙ
avatar
6
Дитяча хвороба україського суспільства з брудними політшоу невдовзі повинна закінчитися.
Все колись закінчується!
Закінчаться і ці брудні мультики і всі хто там світився вважаючи, що "на шару" і брав участь у їх підтанцовках, отримають по заслужену оцінку від народу.
А те що брудну публічну роботу роблять не українці, а варяги-чужинці (це було завжди і усюди, панове), є закономірним.
Ім, "інтернаціоналістам", є куди тікати...
Мабуть, не знайшлося у нас таких рорумних артистів-самогубців... або бояться "жирні коти" усіх мастей комусь з таких місцевих пройдисвітів довірити етер.
І підуть політики (і дрібні - місцеві, і дебелі - столичні), безсумніву, до людей ніжками і протягнуть до них свої рученьки.
І поглянуть тоді люди у їхні брехливі віченькі, і не захочуть потиснути їх вихолені рученьки..., і плюнуть у їх пухнасті(скуйовджені пластичною хирургією на вкрадені грошики) зрадливі личеньки.
Слава Україні!
avatar