реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Табачник -- у відставку? Я вас умоляю...

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник подав у відставку і чекає на рішення президента. Відповідаючи на запитання журналістів, чи написав він заяву, Табачник сказав: "Безумовно", пише "ЛігаБізнесІнформ".
"Я бачу, як це ощасливило представників 5 каналу. Я приємно здивований, що хоч щось приємне можу для вас зробити. Ви просто сяєте", - підкреслив Табачник.

Він зазначив, що питання, чи залишиться він в Кабміні чи повернеться в Раду, вирішиться у визначені законом строки.

Як відомо, члени уряду, які подали президенту заяви про відставку, насправді просто виконали норму закону про вибори.

Прем'єр-міністр Микола Азаров 19 листопада на засіданні Кабміну повідомив, що подав президентові подання про звільнення міністрів, обраних народними депутатами на парламентських виборах 28 жовтня.

Про це повідомила "Українська правда". Насправді приводів для радості мало -- Табачник повністю відповідає намірам Януковича, про що він сам заявляв. Тобто лінія Москви на нищення української освіти -- це фактично офіційна лінія влади. Нагадаємо, що цього року навіть підручники для п'ятикласників з основ здоров' випущені відомством Табачника російською мовою.

Сама по собі заміна Табачника на іншого українофоба, менш яскравого, не міняє загальної ситуації в освіті. Але дає змогу анемічній опозиції випнути груди...



Теги:Міністерство освіти, українська мова, опозиція, табачник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar