реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ працює на вибори: дзвоніть!

З метою сприяння органам державної влади у забезпеченні демократичних і конституційних основ для волевиявлення громадян під час проведення виборів до органів місцевого самоврядування (обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад та сільських селищних міських голів) в Управлінні СБ України у Чернігівській області працює телефонна "лінія довіри", а також організовано цілодобовий прийом заяв і звернень громадян.

Тож, кожен житель області може повідомити інформацію про можливі порушення виборчого законодавства за номером — 655-533, або звернутися з заявою за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 28, Управління СБ України в Чернігівській області.
Телефонні “лінії довіри” СБ України також працюють у м. Ніжині - 2-36-10, м. Прилуках - 3-21-00, м. Бахмачі - 3-12-97, смт. Ріпках - 2-11-69, м. Щорсі - 2-15-71, м. Н.-Сіверському - 3-16-01.
Інформація, що надійде, буде обов’язково перевірена. За результатами перевірки, згідно з чинним законодавством, вживатимуться відповідні заходи. Телефони довіри працюють цілодобово, конфіденційність гарантовано.

Прес-група Управління СБУ
в Чернігівській області




Теги:лінія довіри, довідки, місцеві вибори, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar