реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Розбійний напад -- без покарання

Як писала газета "Сіверщина", наприкінці минулого року на сім"ю директора Коропського сирзаводу, депутата обласної ради від СПУ Віктора Шкурка було вчинено розбійний напад. Потерпілий зумів відбитися і навіть добряче потовкти нападника, який виявився підготовленим колишнім бійцем спецвійськ.

Проте, як завважив учора на сесії обласної ради Віктор Шкурко, кримінальна справа практично не розслідується. "Вся справа пішла не по тому сценарію, який планувався, -- говорить потерпілий депутат. -- Тепер же вона просто зупинена".

Заступник обласного прокурора Євгеній Ходико, присутній на сесії, навіть не підвівся зі свого місця на питання голови обласної ради Наталії Романової -- просто махнув рукою. Мовляв, відстаньте, щось розслідується...

А в одній з чернігівських газет сексуально стурбована авторка навіть милувалася "лёгкой нєбрітостю" нападника. Що й не дивно -- опущене панельною журналістикою суспільство продовжує опускатися.

До речі, на сесії голова обласної ради звинуватила газету "Вісник Ч" в поширенні неправдивої інофрмації щодо збору підписів депутатів за відставку голови ради. "Таке часто буває у цій газеті", -- зауважила голова ради.




Теги:Віктор Шкурко, Вісник Ч, сесія облради, Короп, Наталія Романова, Прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar