реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Регіонали області назвали своїх

Імена 50 кандидатів до Чернігівської обласної ради стали відомі після проведення 1-го етапу ХVІ конференції Чернігівської обласної організації Партії регіонів, повідомили ІМК в прес-службі Чернігівської обласної організації Партії регіонів.

Очолив список губернатор Чернігівщини, член політради Партії регіонів Володимир Хоменко. Другим у списку став керівник обласної партійної організації, народний депутат України Маньковський Григорій Володимирович, замикає першу трійку Мельник Анатолій Іванович, 1-ий проректор Чернігівського державного інституту економіки і управління.

«Наше основне завдання - йти і перемагати, роблячи це чесно і у відповідності з буквою закону. І в нас для цього все є. Понад 23 тис. членів партії, підготовлені і загартовані не однією виборчою кампанією кадри. А головне, ми йдемо до виборців з загальнопартійною платформою, яка викладена у виступі на Національних зборах Партії регіонів Почесного Лідера Партії, Президента України Віктора Януковича, і яка спрямована на покращення життя українського народу», - зазначив у своєму виступі керівник обласної партійної організації Григорій Маньковський.IMK




Теги:обласна рада, Чернігівщина, В.Хоменко, вибори, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar