реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ПР у стилі ретро (доповнено)

"У п’ятницю, 10 вересня, починаючи з 4-х годин дня до будівлі обласного драматичного театру почали підходити та під’їжджати делегації з усіх куточків області.

Тут відбулась презентація народної програми «Будуємо нову Чернігівщину разом з Президентом», яка розрахована на термін 2010-2015 років.

Люди зібрались обговорити деякі аспекти цієї програми, в розробці якої самі й приймали активну участь. Практично, всі збирались сюди, як на свято" -- так смішно пише сайт Високий Вал
Що й видає явні ознаки замовного матеріалу. Натомість, коли кореспондент "Сіверщини" запитував у дядьків з району, що виходили зі згаданого зібрання -- для чого збирались? -- ті відповідали невпевнено:" Ну, це... кандидати в депутати собирались". Яка там програма?!

Наразі аж три народні депутати були присутні -- Григорій Маньковський, Михайло Чечетов та Ігор Прасолов.

Виступи були за старою совєтською схемою: голова обласної влади, міський голова, лікар, студентка, голова районної адміністрації, підприємець. Чомусь забули тільки ветерана поставити... Говорилися правильні слова, цитувалися Янукович і Столипін. Що являє собою Програма -- наразі невідомо. Зате передвиборне шоу проведено.З гумором висвітлив згадану подію і сайт "Чернігівський монітор", редактор якого Юрій Паперний близький до Партії регіонів через помічництво у народного депутата Маньковського -- матеріал підписано у стилі сількорів 20-х років: "Сашко Гострий". Не вистачає ще Харлампія Всевидючого та Вілена Революційного. Повне дежа-вю... Чернігівський монітор

На фото: на фоні народного депутата Г.Маньковського -- сумновідомий антигерой помаранчевої революції, міліціянт Іван Кочубей, який дав наказ застосувати проти людей силу під міськрадою. Нині І.Кочубей -- начальник Департменту з питань виконання покарань. Дуже потрібний начальник, своєрідне обличчя нової влади.Фото з сайту "Високий Вал".







Теги:Маньковський, Хоменко, вибори, Народна програма, пр, І.Кочубей


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Ганьба тусовці!
Позвозили людей, призупинили роботу відділів та управлінь що побільше людей було.до підготовки "сценарію" задіяні були упр. внутр.політики ОДА.

Сором! Показуха та ще за рахунок бюджету.

avatar
2
Сашко Гострий то Олександр Шило,
Особливо цікаво було цікаво спостерігати коли народ регіональний їхав на "Шкільних автобусах". Чи то делегати регіональної конфереенції то школярі-переростки чи забрали у дітей автобуси
avatar
3
Да. 37 тысяч получил Ваня Кочубей за верность власти-мафии при выходе на пенсию. А теперь и пенсию получает, и зарплату.
avatar
4
"так смішно пише сайт Високий Вал
Що й видає явні ознаки замовного матеріалу"
:)
Автор цієї новини - напевно великий "несмішний" слідопит, дійшовши такого висновку і не помітивши спецпозначку "Імідж*" до цього матеріалу. Може б варто наступного разу бути більш спостережливим, щоб не витрачати час на дедуктивний метод і не робити грубих помилок, приписуючи невідомо з якого дива авторство статті аби кому. Бо дуже вже по-українськи виходить.
avatar