реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Податківці пішли у школи

Податкові класи – це актуально і своєчасно Формування високої податкової культури у молоді є невід’ємною складовою діяльності податківців. Вони впевнені, що навчати податковій грамоті потрібно змалечку, тому і йдуть у школи з лекціями, вікторинами, конкурсами.

Державною податковою інспекцією у м. Чернігові за сприяння управління освіти створено 2 податкових класи. Проведення уроків заплановано на постійній основі протягом навчального року з викладенням повного курсу податкової дисципліни. Знаходження сучасних форм і методів, які будуть доступними для дитячого сприйняття, є справою сьогодення, а крок до розуміння податкового обов’язку є дорогою до майбутнього дорослого життя.

Так і цього року, діти – за парти, а податківці – до них у гості.

Школярі з задоволенням слухають і про податки у давнину, і про сучасну податкову систему, і про сплату податків приватними підприємцями. А коли у дітей виникають питання, то це означає: зустріч проведено не даремно. Адже існує народне прислав’я: „Що посієш, те й пожнеш”. Посіявши вчасно зерно законохлунянності, згодом буде отримано хороші і міцні паростки – у тому числі і у вигляді сумлінної сплати податків.

Лише так можна досягнути процвітання країни.

Підготувала Ірина БЕРЕГОВА,
ДПІ у м. Чернігові




Теги:школи Чернігова, податкова культура, Володимир Сизих, ДПА в Чернігові


Читайте також



Коментарі (0)
avatar