реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Починається боротьба з ...дебілізацією

Школи включилися у програму оздоровлення інтелекту

718 шкіл Чернігівщини отримали конверти з матеріалами, які допоможуть розповісти дітям про користь йодованої солі. У рамках Програми подолання йододефіциту на Чернігівщині школи проводять уроки, виставки, досліди. Про це повідомив голова обласної екологічної асоціації "Зелений світ" Іван Осадців.

"Матеріали направили у 718 шкіл області", - сказав він.

У конвертах, які отримали школи, є методичні рекомендації для вчителів по проведенню екологічних уроків та конкурсу дитячого малюнка. А також – запитальники, де вони дадуть відповіді, як усе проводилося, скільки учнів дізналося про користь йодованої солі, скільки – споживають її регулярно.

Перший такий урок пройшов уже наприкінці минулого року.

Учителі отримали і наочні матеріали - плакати, воблери, наклейки, листівки. Їх можна наклеювати.
За допомогою тест-систем діти проводять досліди – перевіряють йодовану сіль.
Учитель показує, яким чином вона реагує.

Другий захід – конкурс учнівських робіт на тему йодованої солі.

Програма триватиме до наступної осені. У вересні учителі проведуть ще один урок та підсумують, що дізналися учні і чи ефективно пройшла Програма. У вересні цього року переможці конкурсу будуть нагородженні призами від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), кошти на які вже внесені в бюджет “Зеленого світу”.

"Дякуємо управлінню освіти, яке швидко відгукнулося і усіляко підтримує Програму. Турбується про інтелект нації", - підкреслив Іван Осадців.

Прес-служба обласної екологічної організації "Зелений світ"






Коментарі (0)
avatar