реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Підозрюваних у вбивстві рибалки оголошено в міждержавний розшук

У міждержавний розшук оголошені двоє підозрюваних у вбивстві, скоєному 1 вересня на р. Дніпро між с. Пустинки та с. Мньов.

Результати досудового розслідування дали підстави підозрювати в цьому злочині двох рибінспекторів: державного, який був при виконанні своїх службових обов’язків, та громадського.

Дії обох у повідомленні про підозру кваліфікуються як скоєння злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (убивство, вчинене групою осіб). Держрибінспектору також інкримінується ч. 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки).

На даний час місце перебування підозрюваних невідоме. Судом надано дозволи на їх затримання з метою приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як вже повідомлялося раніше, 1 вересня на р. Дніпро в Чернігівському районі області наскрізне вогнепальне поранення грудної клітини одержав рибалка, мешканець м. Ніжина. Через день він помер у лікарні.

На початку розслідування обставини події її учасниками, в тому числі й самим пораненим, приховувались. Однак, при огляді човна рибалки було виявлено та вилучено кулю, яка могла бути випущена з табельної зброї працівника Держрибохорони.
У зв’язку з тим, що одним з підозрюваних є працівник правоохоронного органу, досудове розслідування проводить слідчий відділ прокуратури області.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, вбивство рибалки, держрибохорона, міждержавний розшук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar