реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Злочинці крали з тюрми

Шахраювати навчилися навіть з тюрми – у Чернігові повідомлено про підозру трьом учасникам організованої злочинної групи у шахрайстві шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Як повідомила прес- служба обласної прокуратури, за даними слідства, троє ув’язнених Чернігівського СІЗО організували злочинну схему щодо шахрайського заволодіння грошовими коштами військовослужбовців ЗСУ, їх родичів та осіб, які займаються волонтерською діяльністю з купівлі транспортних засобів для потреб ЗСУ та оренди житла для військових.

Зловмисники розміщували у мережі Інтернет завідомо неправдиві оголошення щодо оренди квартир та продажу транспортних засобів за нижчими від ринкових цінами з поміткою про знижку для військовослужбовців. Потенційним клієнтам підозрювані повідомляли про наявність таких квартир та авто, а також вказували на необхідність перерахування грошових коштів на їх банківські рахунки в якості передплати за бронювання, або ж витрачене пальне для доставки замовлення.

Фото прес- служби обласної прокуратури.



Теги:шахрайство, СІЗО, прокуратура Чернігівської області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar