реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Олег Обушний не відкинув амбіцій поборотися за крісло міського голови

"Якщо громада захоче, то все можливо" -- так дипломатично висловився заступник голови обласної ради Олег Обушний на прес--конференції у відповідь на питання про наміри поборотися за крісло чернігівського міського голови.

Зустріч із журналістами присвячувалася темі економічного форуму у польському місті Криниця, де виступав Олег Обушний, але розмова, звісно, зайшла і про місцеві вибори в Україні. В той же час О.Обушний навів приклад поєдння виокнавчої і представницької влади у Польщі -- маршалок воєводства є головною особою влади. А в Україні і ради, і адміністрації намагаються керувати -- тому нема і порядку.

Олег Обушний заявив, що політична сила, яку він представляє зараз -- Фронт змін, готова представити програму адміністративно-територіальної реформи і має для цього політичну волю. Олег Обушний:" Розумієте, коли в Срібнянському районі 11 тисяч жителів і адміністрація не може знайти на роботу комп"ютерника, бо в самому Срібному 3 тисячі жителів, то хіба не назріла потреба територіальної реформи? Але помилка Р.Безсмертного, який намагався зробити таку реформу, була в тому, що він хотів обмежитися тільки територіальними змінами, а треба робити і адміністративну реформу.




Теги:вибори, Срібнянський район, О.Обушний, Фронт змін, Чернігів, адміністративна реформа


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Іди, іди Олежка в мери, а ми, бувші працівники виконкомів Нашої України, приїдемо агітувати ...
Розкажемо, як ти привласнив нашу зарплату за півроку, а ще, як ти тягнув виборчі гроші.
Може і Яценюк придивиться , скільки бабла ти прихватив на його виборах, та не розплатився з людьми.
Чекай, Олег Олексійович, ми з'явимся і від нашої агітації у тебе упаде не тільки рейтинг, а й член.
avatar
2
Та його, грабіжника, ніхто і не вибере. Одно відсотка не набере, це точно!
avatar