реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп Ляшко і фільм про "голубих"

Столичну тусовку запросили на закритий перегляд фільму про гомосексуалів.

В одному з кінотеатрів Києва пройшов показ стрічки Тома Форда "Самотній чоловік". Це кіно у широкий прокат не виходить. А прем‘єра картини вже успішно відбулася у Європі та США, пише "JetSetter.ua".

На перегляд фільму, знятого геєм і про геїв прийшов бютівець Олег Ляшко, дочка спікера парламенту Олена Литвин, дизайнери Андре Тан, Серж Смолін і Федір Возіанов, організатори "Українського тижня моди" Ірина Данилевська і Володимир Нечипорук, екс-дружина футболіста Шовковського Власта Шовковська-Фірсова та інші.

Про бютівця Олега Ляшка у кулуарах давно плітки ширяться, мовляв, чоловік - нетрадиційної сексуальної орієнтації. Однак "Є життя на Марсі, немає життя на Марсі - це науці невідомо"

http://tabloid.pravda.com.ua/photos/4bc83e107ab66/




Теги:голубі, Олег Ляшко, еліта, Володимир Литвин, БЮТ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Якщо ви зазначили адресу http://tabloid.pravda.com.ua/photos/4bc83e107ab66/ , як джерело інформації, то там такого, як Ви дописали (Про бютівця Олега Ляшка у кулуарах давно плітки ширяться, мовляв, чоловік - нетрадиційної сексуальної орієнтації..."), немає. Ви, напевно, зробили висновок такий тому, що Ляшко туди прийшов, і тільки? Якщо людина демократичних поглядів і прийшла подивитися такий фільм, то це не озанчяає, що він з такими уподобаннями. А якщо 100% гей по Інтернету або з дисків продивляється фільми такі, і не відвідує масовки з презентації гей-кіно, то тоді Ви про ньогго не говорили б? А якщо хтось завтра напише, що саме Ви, як модератор, чи хтось оце виставив інформацію таку, теж є нібито "чоловік нетрадиційної орієнтації", то це означатиме, що так і є?
avatar