реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кучма посміявся над "покращенням" Януковича

Другий президент України (1994-2005) Леонід Кучма переконаний, що проблемні питання минулих в Україні парламентських виборів необхідно було вирішити протягом декількох днів після дня голосування.

Про це він сказав сьогодні, 6 листопада, в Києві під час відвідин Національного авіаційного університету (НАУ), передає УНІАН.

Крім того, другий президент України заявив: "Після виборів нам обіцяють добробут, а його не видно. Не видно не лише неозброєним оком, але й під лупою. Стан економіки у нас такий, що потрібно задуматися".

Він також зазначив, що Україна має великі борги. "Беремо борги, щоб віддавати борги", - сказав Кучма.

Кучма також закликав нинішню владу визначитися з напрямком розвитку України.

"Сьогодні ми не розуміємо, чи то йдемо в Європу, чи то в Росію, у Митний Союз. Ми йти, йти обіцяємо", - сказав Кучма. Він заявив, що сьогодні, як не складно б владі, потрібно прийняти рішення. "Не можна бути між молотом і ковадлом", - додав він.
Експрес



Теги:покращення, Національний авіаційний університет, Кучма


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
УРКАИНА ПОД ПРЕДВОДИТЕЛЬСТВОМ ПАХЛА ШЛА И ПОЙДЕТ КОНКРЕТНО В ЖОПУ А НЕ В ЕВРОПУ ИЛИ МЫТНЫЙ СОЮЗ
avatar
2
Коротка память у Даниловича - вже забув про грабіжницькі трасти, створені по його декрету; про щорічну в кілька разів інфляцію; про впровадження в українському селі безробіття і його вимирання через розпуск декретом, а не Законом, колгоспів; про ставку на середньовічного одноосібника, а не на сучасного фермера; про розпаювання орних земель для створення умов зеиельним латифундистам і олігархам привласнювати орні землі.
Данилович ПЕРШИЙ пообіцяв на виборах 1994 року надати російській мові статус державної в Україні, увів цю обіцянку в традицію, а тепер не розуміє куди ми йдемо.
В кінці кінців Віктор Федорович - висуванець Даниловича на посаду губернатора, а потім і Прем'єра.
То чи коректно критикувати свого учня і висуванця?
avatar
3
"То чи коректно критикувати свого учня і висуванця?" - хто, як не вчитель!
avatar