реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Криза повертається: Чернігів

Криза повертається у Чернігів. Про це ніхто голосно не говорить але це правда. Навпроти вікна мого робочого місця, колишній магазин "Гламур", він закрився позавчора. Тепер приміщення колишнього магазину можна взяти в оренду за 3,5 тисячі гривень. На початку вулиці колись розміщувався банк, перед ним кафе "Дянамо". Тепер про це залишилися тільки спогади.
На одному з чернігівських сайтів, розповідається про банкрутство виробничого комбінату «Нивки». Персонал підприємства з березня місяця працює на чесному слові, але вже пару тижнів минуло, як робітникам перестали обіцяти навіть чесне слово.
Працівники комбінату, як і завжди прийшли на роботу, але їм двері ніхто не відкриває. Хотіли попроситися на роботу, але навіть на телефоні дзвінки керівництво «Нивок» не відповідає. Працівники розповідають, що керівник комбінату попросив всіх написати заяву про звільнення. Пообіцяв розрахувати, але зарплати так і не дав. Про зупинку підприємства його керівництво схоже, що не попереджало навіть органи влади.

Перевіряльники йдуть на «Нивки», смикають двері, але все марно. Працівники кажуть, що зі своїми проблемами зверталися до прокуратури. Там поки що мовчать. Люди розводять руками.
Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:Нивки, криза, гламур, банк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar