реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

"Конвертна" зарплата — суцільний негатив

Заступник начальника ДПІ у м. Чернігові Володимир Луценко бере участь у засіданнях робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, що відбуваються у Чернігівській міській раді щочетверга.

На останній такій нараді він заявив, що податківці докладають усіх зусиль, щоб у свідомості людей затвердилася думка: цивілізована держава не може існувати без адекватних податків. Виплата заробітної плати в так званих «конвертах» не тільки сприяє в загальнодержавних масштабах зниженню темпів розвитку економіки, перешкоджає проведенню соціальних реформ, але й негативно впливає на достаток кожного громадянина, у тому числі кожного жителя нашого міста.

Податківець відзначив, що багато громадян серйозно замислюються над необхідністю легалізувати свою заробітну плату. Тоді буде сплата податку з доходів фізичних осіб у повному обсязі, а в майбутньому - гідна пенсія та інші соціальні допомоги.

Робота над виконанням розпорядження Уряду України №359 від 02.03.2010 р. «Про затвердження плану заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення» триває. Проти виплати заробітної плати у «конвертах» - усі разом

Підготувала Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігов




Теги:Податки, негатив, зарплата в конвертах, податківці


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Это он так сказал??? А какя у него зарплата он сказал?
avatar