реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кличко про Королевську

Під час перебування Віталія Кличка в Чернігові на зустрічі його з жителями міста в палаці культури "Хімік" виникло питання і про його ставлення до політпроекту Королевської.

Віталій Кличко, як лідер партії "Удар", відповів так: "Як я можу ставитись до політсили, бігбордами якої заставлена вся Україна?! Я ж їжджу по всій державі і це бачу. І хто після цього скаже, що вона не від влади?"

Таким чином, лідер партії "Удар" спростував чутки про об'єднання з партією Королевської.

Віталій Кличко також пояснив чому "Удар" йде на вибори самостійно -- як з тактичних міркувань (три колони наберуть більше, ніж одна), так і з моральних: "Ці люди, що в опозиції, мали всю владу. Чому вони не зробили реформи?".



Теги:Віталій Кличко, удар, вибори - 2012, Королевська


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Наведу чужу, не свою думку і нове для мене словоутворення, за яке прошу адміністрацію форуму, майбутніх кандидатів та цнотливих читачів вибачити мене: "По мажоритарних округах до ВР пройдуть ті, хто людям більше грошей дасть. ГОЛОЖОПЕНКИ до ВР не пройдуть".
avatar
2
Все вірно, Королевська стала відРижкою, лягла під регіоналів. Тільки таким дозволено піаритися безперешкодно цу т.ч.на бігбордах. На жаль, велика група людей у нас, в основному пенсіонери, ведуться на гречку та інші дрібні подачки. Усі ці рибакови, куровські, атрошенки, королевські завжди будуть голосувати так як вигідно ригіаналам.
avatar
3
Складається враження, що в так званих нових політичних силах кадри беруться з Марсу або ще Бог знає звідки і всі нові месії і їх оточення - білі і пухнасті. Невже, вони не жили 30, 20 , 10, 5 років тому в цій державі? Тоді, що вони в цей робили? Були в засаді, летаргійному сні, грошики заробляли або переховувалися в кущах від політики? Чому зараз їм і їх оточенню варто вірити на слово!? Невже, за 23 роки політичного плюралізму в Україні ніхто з політиків себе не проявив з позитивної сторони? Комусь вигідно щоб в цій державі досвідчені і авторитетні політики завжди, які відстоюють національні інтереси, були вічно обпльованими і оббріханими у ЗМІ.
avatar