реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Керівники районів Чернігівщини пішли в армію

31 червня, на базі 169-го Навчального центру Сухопутних військ ЗС України, відбулася робоча зустріч керівництва Чернігівської області з головами райдержадміністрацій, керівництвом Територіального управління “Північ”, навчального центру, керівним складом районних та міських військових комісаріатів області.

Захід, що пройшов під керівництвом Чернігівської голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, був присвячений вирішенню нагальних проблем, які існують у військових частинах та установах, виконанню заходів територіальної оборони на території області та підготовці до триденного навчання з територіальної оборони “Сприяння – 2011”, що відбудуться з 15 по 17 червня цього року, з практичним призовом 130 військовослужбовців запасу.

Військові керівники ознайомили губернатора області зі станом справ, основними здобутками підпорядкованих колективів, можливостями своїх частин та підрозділів, їх готовністю виконувати завдання за призначенням у повсякденній діяльності та в особливий період.

В ході навчального збору учасники у супроводі командира 169-го навчального центру генерал-майора Віктора Бокія оглянули зразки озброєння та військової техніки у парках. Також відвідали полігон навчального центру, де змогли повправлятися у стрільбі з різних видів зброї та водінні бойової техніки.



Теги:Північ, В.Хоменко, Чернігівська ОДА, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar