реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Грузія оголосила загиблого Президента Польщі своїм національним героєм

Президент Грузії Михайло Саакашвілі оголосив 11 квітня днем трауру в Грузії на згадку про трагічно загиблого в авіакатастрофі Президента Польщі Леха Качиньського. Про це на брифінгу заявила прес-спікер Президента Грузії Манана Манджгаладзе, передає Trend. Вона додала, що Президент Грузії вже підписав указ про оголошення Л.Качиньського національним героєм Грузії.

М.Саакашвілі назвав Л.Качиньського другом Грузії і людиною, яка завжди стояла на захисті свободи. "Як наголосив Президент, Л.Качиньського втратив не тільки польський народ, але і весь світ, оскільки в цьому світі практицизму він був ідеалістом і борцем за високі ідеали", - наголосила прес-спікер.

Другом України назвав загиблого президента Польщі Віктор Ющенко. І тільки офіційна українська влада, влада Януковича-Азарова, мовчить... У них -- вихідний.

У Російській Федерації оголошено одноденний траур. Дивно це буде для росіян, яких виховували в нелюбові до Польщі... В самій Польщі -- тижневий траур. Тисячі поляків несуть квіти та свічки до палацу президента Польщі.




Теги:Янукович, Грузія, Ющенко, СААКАШВІЛІ, Польща, Росія, Лєх Качиньский


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ех, нам би такого гарячого президента, як Саакашвілі! І на дорогах не було б корупції. І реформи б у економіці йшли.
avatar