реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чи має право платник податку, який відповідає вимогам ст. 25 Закону України «Про державний бюджет на 2010 рік», не оформлювати відшкодування

Ст. 25 Закону України від 27 квітня 2010 року №2154-VI «Про Державний бюджет України на 2010 рік» із змінами та доповненнями передбачено, що за допомогою облігацій внутрішньої державної позики здійснюватиметься відшкодування сум податку на додану вартість платникам, у яких суми ПДВ, задекларовані до відшкодування до 1 травня 2010 року, підтверджені за результатами перевірок та не відшкодовані на дату набрання чинності цього Закону.
Основні умови випуску облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість та Порядок випуску, обігу, погашення облігацій внутрішньої державної позики із строком обігу п'ять років затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2010 року №368 «Про випуск облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість».
Ці основні умови є публічною пропозицією платникам податку щодо оформлення відшкодування сум з податку на додану вартість.
При цьому, відшкодування сум ПДВ здійснюється, зокрема, на підставі за бажанням поданої не пізніше 25 червня 2010 року платником податку до органу державної податкової служби за місцем його реєстрації заяви про оформлення відшкодування податку на додану вартість облігаціями, що складена за визначеною формою.
Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Чернігові



Теги:ПДВ, відшкодування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar