реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівському "Беркуту" - 18!

Незаперечною елітою вважають міліцейський спецпідрозділ "Беркут" і громадяни, і самі працівники міліції. Цей почесний статус не впав з неба і не подарований можновладцями: він здобутий наполегливою щоденною працею, надграничними навантаженнями, що їх мусить витримати кожен боєць під час виснажливих тренувань.
Ці люди, як мало хто інший, з власного досвіду знають справжню сутність суворовського вислову: "Важко у навчанні - легко в бою".

Спецпідрозділ міліції "Беркут" є резервом Міністра внутрішніх справ України. При ускладненні оперативної обстановки в будь-якому регіоні нашої держави бійці "войовничого птаха" можуть бути залучені до заходів відновлення і підтримання правопорядку. І так триває уже 18 років. Саме стільки відсвяткував дружній колектив Чернігівського "Беркута".

На урочистості з нагоди річниці від дня створення підрозділу "беркутівці" запросили керівництво обласного Управління МВС.

Під час урочистостей ряд бійців та командирів, що несуть службу в струнких лавах Чернігівського "Беркута", одержали відомчі відзнаки та почесні грамоти. Цю церемонію провів заступник начальника управління - начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Чернігівській області Іван Гамор.

Життєве кредо всіх без винятку бійців "Беркута" - за будь-яких обставин не пасти задніх, виправдовувати довіру і надії як керівництва, так і колег. Такий підхід до служби вже сам по собі можна вважати доброю традицією, і решта звичаїв, які закріпилися у підрозділі, підпорядковані цьому ставленню до інтересів служби.

Колектив "Беркута" завжди згуртований. Іншого не уявити. У небезпечній ситуації не буде часу на роздуми, чи можеш покластися на товариша, чи довіряєш йому. Треба бути впевненим у цьому. "Беркутята" впевнені. Вони завжди допомагають один одному і готові відповідати за себе і за товариша. А найголовніше - кожен з них любить свою нелегку роботу, яка, за великим рахунком, полягає в одному: захищати спокій та безпеку людей.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області




Теги:менты, Беркут, міліція, бійці, Свято, мент, бойцы, святкування, менти, міліціонери


Читайте також



Коментарі (0)
avatar