реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівські митники завадили розвагам у Києві

Факт незаконного ввезення в Україну комплекту «Інформаційно-розважального модулю для демонстрації розважальних і пізнавальних програм в стерео режимі з системою рухливості» викрито співробітниками служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чернігівської митниці.

Вантаж переміщувався з Латвії до України, на адресу київської фірми. Під час перетину кордону у пункті пропуску «Нові Яриловичі» перевізник надав для здійснення митних процедур товаросупровідні документи, в яких фактична вартість товару була занижена більше ніж у 3 рази. Після проведення додаткових перевірочних заходів працівники митниці встановили, що дійсна вартість комплекту становить понад 808 тисяч гривень. Таким чином, фірма-імпортер намагалась ввезти в Україну товар з приховуванням від митного контролю, її дії були спрямовані на неправомірне зменшення розміру ввізного мита і податку на додану вартість на суму 182,6 тисяч гривень.

За даним фактом Чернігівською митницею порушено адміністративну справу за відповідними статтями Митного кодексу України.

Світлана СТРИЖАК,
головний інспектор зв‘язків з громадськістю Чернігівської митниці




Теги:Контрабанда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar