реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чемпіонат з кікбоксингу у Чернігові

Початок весни в Чернігові ознаменувала також велика спортивна подія – 1-3 березня ми приймали Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA.

Турнір зібрав 553 спортсмени, тренерів, суддів та вболівальників з 18 областей України, міст Києва та Севастополя. На відкритті змагань вітальне слово сказали: головний суддя змагань, 1-й віце-президент Українського союзу кікбоксінгу, заслужений тренер України, майстер спорту Едуард Дворецький, заступник голови обласної ради Валентин Васильович Мельничук, Чернігівський міський голова Олександр Володимирович Соколов, голова департаменту сім'ї молоді та спорту обласної адміністрації Оксана Станіславівна Сердюк, голова обласної федерації кікбоксингу Ігор Іванович Москаленко, заслужений тренер України, депутат чернігівської міської ради Андрій Володимирович Кужельний.

Під час відкриття чемпіонату також були вручені посвідчення "Судді міжнародної категорії" та одне посвідчення "Заслуженого тренера України" .

Державний гімн України на церемонії урочистого відкриття змагань виконав соліст Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Сергій Сулімовський.

Даний чемпіонат також було присвячено благодійній меті – збору коштів для чернігівського спортсмена, чемпіона України з кікбоксингу, кандидата в майстри спорту, що зазнав прикрої травми і зараз прикутий до інвалідного візка – Захара Водолазкіна. 2 роки тому після невдалого стрибка в воду Захар отримав серйозну травму хребта, після 3х місяців в реанімації він таки прийшов до тями але залишається прикутим до ліжка. На щастя Ізраїльські нейрохірурги зголосилися зробити Захарові операцію, яка поверне рухливість кінцівкам, вартість такого лікування становить 175 тис. $, - таку суму родина Захара не може зібрати самостійно.

Організатори турніру встановили скрині, в які протягом чемпіонату збиралися кошти.

Учасники змагань високо оцінили рівень організації, суддівську роботу та якість залу. Нагадаємо, що змагання відбувалися в приміщенні Спортивного комплексу ЧДІЕіУ по пр. Перемоги, 147-А. Розміщували учасників в готелях «Градецький», «Брянськ», «Спорт», гуртожитках міста.

Команда Чернігівської області показала на змаганнях високий результат, зайнявши в командному заліку I місце (8 золотих, 6 срібних і 5 бронзових медалей серед дорослих та 10 золотих, 6 срібних та 5 бронзових медалей у дітей), II та III відповідно зайняли команди Харківської та Київської областей.

Наші імениті спортсмени вкотре підтвердили свій високий професійний рівень, так Роман Власенко - заслужений майстер спорту України, п’ятиразовий Чемпіон світу отримав золоту та срібну нагороди Чемпіонату; Сергій Шрам – майстер спорту України міжнародного класу, дворазовий Чемпіон світу завоював золото та срібло; Віктор Кузьменко – майстер спорту України міжнародного класу, триразовий Чемпіон світу завоював 2 золоті та 1 бронзову медалі; Сергій Лисюк - заслужений майстер спорту України, чотириразовий Чемпіон світу - золото та срібло Чемпіонату.

Серед молодших окремо хочеться відзначити Михайла Єрко - 2 золоті медалі та бронза.

Тренери чернігівської збірної: заслужений тренер України Андрій Кужельний, заслужений тренер України Юрій Єрмілов, Олександр Хропатий, Андрій Макотер, Олександр Закревський, Роман Осипенко - ФСТ "Колос"; заслужений тренер України Юрій Сидоренко, Сергій Козир, Вадим Гавриш – ФСТ "Спартак"; Валерій Бондаренко, Віктор Прохимець – ФСТ "Україна".

За підсумками змагань буде сформовано збірну команду України, що поїде на Чемпіонат світу з кікбоксінгу, який відбудеться цього літа в місті Афіни в Греції.

Висловлюємо подяку всім, хто доклав зусилля і допомагав в організації цього спортивного заходу – разом ми працюємо на добробут і здорове майбутнє наших дітей.
Генеральний партнер – мережа магазинів «Гранд Флора»

Партнери:
˗ ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «СТРІЛА»;
˗ Мережа маркетів «Смак»;
˗ ПП «КАНЦЕКСПРЕС»;
˗ ПрАТ «Куликівське молоко»;
˗ ПАТ «Чернігівавтосервіс»;
˗ Боулінг - клуб «СВІТЛОФОР» та магазин подарунків «П’ЯТНИЦЬКИЙ»;
˗ Банк АВАНТ
˗ ЗАТ Чернігівська горілка




Теги:Андрій Кужельний, кікбоксинг, чемпіонат


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
На самом деле я очень хотел бы что бы была такая компания которая делает хорошие спортивные награды и я нашел такую, это https://graverton.com.ua/diplomy-gramoty-blagodarnosti/ которая делает очень хорошие награды и я очень доволен тем что наткнулся на них когда мне было необходимо сделать ее!
avatar