реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Батьківщина молода" звітувалася

20 березня 2013 року відбулася чергова звітно-виборна конференція Чернігівської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода».

У роботі конференції взяли участь Голова Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Кодола,а також керівник молодіжного департаменту політичної партії ВО «Батьківщина» Іван Крулько та виконуючий обов’язки голови ВМГО «Батьківщина молода» Олег Куявський.

На черговій звітно-виборчій конференції Чернігівської обласної молодіжної організації ВМГО «Батьківщина» молода підбили підсумки роботи за минулий рік, заслухали і прийняли стратегію розвитку організації на найближчі роки та обрали керівництво.

Головою Чернігівської «Батьківщини молодої» вдруге обрано депутата Чернігівської обласної ради Вадима Окіпного. Також обрано бюро організації та контрольно-ревізійну комісію.

«Нашим завданням на найближчий період буде активізація роботи зі студентською молоддю. Бо саме вони зараз можуть змінити майбутнє нашої держави. Саме вони дуже гостро відчувають, що країна потребує нового прогресивного шляху розвитку. Для цього треба активізувати молодь і зробити її соціально і політично активною. Щоб, як мінімум на наступних виборах вони всі прийшли і обрали нову владу, а не проігнорували їх,» - зазначив Вадим Окіпний.




Теги:Батьківщина, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar