реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Батьківщина" кинула "УДАР"?

У партії "Удар" здивовані рішенням з’їзду "Батьківщини" щодо зняття мажоритарних кандидатів. Про це йдеться в заяві партії, розміщеній на офіційному сайті "Удару".

"У двох третинах округів, які визначили "Удар" і "Батьківщина", наші колеги по опозиції своїх кандидатів не зняли. Ми ж своїх зобов’язань дотрималися - там, де кандидати від "Батьківщини" мають більше шансів перемогти, ми своїх висуванців з перегонів зняли", - заявили в політсилі.

"Батьківщина" ж зняла лише 8 кандидатів з 22 округів, які були визначені за результатами спільного соціологічного дослідження та оцінки перспектив кандидатів", - йдеться в заяві.

"На жаль, в "Батьківщині" взяли гору амбіції і вузькопартійні міркування, а не прагнення спільної перемоги демократичних сил. Такими діями "Батьківщина" взяла на себе відповідальність за підвищення шансів на перемогу кандидатів від влади у чималій кількості мажоритарних округів", - йдеться в заяві партії.

За даними "Сіверщини" було домовлено про зняття кандидатури Сергія Журмана ("Батьківщина") по 207 округу на користь кандидата від "УДАРУ" Леоніда Неживого у відповідь на зняття кандидатури Наталії Новікової ("УДАР") по 208 округу та враховуючи зняття кандидатури Ігоря Кургана по 210 округу. Проте, "Батьківщина" порушила домовленості і Сергій Журман залишився. Що зменшує шанси Леоніда Неживого, сприяє кандидату від влади Ігорю Рибакову.

А головне, -- переконані в "УДАРІ" -- з "Батьківщиною" не можна тепер вести жодних серйозних переговорів
.



Теги:Батьківщина, мажоритарні кандидати, удар, Леонід Неживий, округ 207


Читайте також



Коментарі (0)
avatar