реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Бандити перестріляли міліціонерів

У п'ятницю в Дніпродзержинську була перестрілка поміж міліцією та бандитами. Про це на своїй сторінці Фейсбуку повідомляє екс-депутат Святослав Олійник.

«Бандити виявилися крутішими і перемогли. Потім ще раз наздогнали машину з ментами і розстріляли. Тепер ментовське начальство робить вигляд, що нахабна банда напала на мирно відпочиваючих ментів. Правда мирні менти були чомусь на розборках з автоматами і у цивільному. І взагалі, справа стосувалася наркотрафіку », - розповідає Олійник подробиці інциденту.
Він зазначив, що тепер у місті проводяться масові перевірки нотаріусів.

«Під шумок прокуратура громить комерційні підприємства, шмонали бухгалтерів і нотаріусів. Коротше, грабує кожен як може-хто комерсантів, хто наркоманів », - пише екс-депутат.

Згідно з повідомленням газети «Горожанин», офіційна версія міліції виглядає дещо інакше. Так, 8 лютого, в п'ятницю близько 8 ранку в передмісті Дніпропетровська, при спробі затримання зловмисники обстріляли співробітників міліції. Один оперативник (геройськи )
поранений (у задницю) (не байдужі люди коментують :милиция гналась за бандитами, а пуля попала”копу” прямо жопу , т. е. в область спины). Як повідомили в обласній міліції, потерпілий знаходиться в лікарні.

Міліціонери наздоганяли злочинців, які тікали на автомобілі, і кілька разів вистрілили в бік міліцейського авто.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, і правоохоронці утримуються від докладних коментарів, зазначає видання.



Теги:наркомани, Дніпродзержинськ, міліція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Сколько денег прибавилось у Олейника от такого комментария???...От куда Олейник знает, что дело касается наркотрафика?? Почему он уверен в том, что менты были с автоматами? Может ему бандиты об этом сказали??? Он видите ли такой честный, а милиционеры козлы. Сам имеет два очень недешевых автомобиля, а семья ездит на новеньком Mercedes - Benz!!! Вырисовывается интересная картина.
avatar