реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 8 березня

Черговий номер аналітично- інформаційної газети "Сіверщина" не минає тему 8 березня, але містить і серйозні матеріали про життя Чернігівщини та України. Коментує газета, звісно, і президентські вибори у Російській Федерації, зазначаючи:" Путін не плакав, коли затонув "Курськ", коли загинули люди в Беслані на в театрі на Дубровці... Заплакав, коли переміг вкотре на виборах".
Також "Сіверщина" подає фото хижацьких інстинктів одного з представників т.зв. української еліти Євгена Червоненка. Видання пише про сучасну українську політику.

Редакційна сторінка "Сіверщини" присвячена шевченківській темі -- тут і роздум редактора Василя Чепурного "Нетолерантний сучасник", і розповідь про японця, що став українським кобзарем, і лист читача з Бахмацького району, який читав "Кобзаря" ще 1940 року... "Від "Сучої дочки" до "Кобзаря" -- таким ефектним заголовком слухачки Зимової школи журналістики починається розповідь про книготоргівлю в Чернігові.

Земля для підприємств -- економічна тема, що тягне за собою соціальні наслідки.

"Весілля в Малинівці" -- кому не відомий цей веселий фільм. Анатолій Покришень показує з кого ж навчала сміятися нас радянська пропаганда -- з отамана Григор'єва та інших захисників УНР.

Про апеляційний суд по справі лікаря -- просвітянина з Бахмацького району також йде мова в цьому номері "Сіверщини".

Багато в газеті і інших цікавих тем -- передплачуйте "Сіверщину"! Нашу інформацію ви не знайдете більш ніде! Газета "Сіверщина" -- справжня газета!



Теги:оренда землі, Весілля в Малинівці, толерантність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar