реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 30 вересня

Популярний серед думаючої публіки чернігівський тижневик "Сіверщина" цього четверга розповідає про вибори, даючи свій погляд на передвиборчу ситуацію в "Фронті змін", Партії регіонів, УНП, "Нашій Україні", але і нагадує про події 20-річної давності, з яких розпочиналася українська незалежність на Чернігівщині.

Скандал з розкраданням військового майна у частині на Чернігівщині "Сіверщина" досліджує під заголовком "На пенсію з вихідною допомогою у півмільйона гривень". Газета запрошує також почитати розповідь про маєтки владоможців, нажиті "трудом праведним", звісно.

Оригінальний погляд на фестиваль "Седнівська осінь", коли головне дійство -- прохід столичних панів з наливанням та закусюванням, оригінально оцінює Олександр Ясенчук, що теж мед-вино пив... А Сергій Кордик підготував сторінку рецептів для людей, що страждають легеневими хворобами.

Про чернігівського маніяка, фактично випущеного на свободу за рішенням суду, також розповідає газета -- кореспондент Олександр Ясенчук був на судовому засіданні і чув усі аргументи з перших вуст.

Фотокор газети Валерій Сенчук задумався над питаннями смерті, а взагалі газета дає багато матеріалів для життя. Бо воно -- прекрасне попри всі труднощі і проблеми, які відображені і на газетних сторінках.

Передплата триває -- поспішіть. Не забудьте про "Сіверщину": якщо її не передплатите ви, то газеті ж не допоможуть ні влада, ні партії, ні олігархи. "Сіверщина" -- народна газета і виживання її є загальною справою. Якщо у нас є народ, а не просто народонаселення...







Теги:маніяк, Сіверщина, пенсія, Седнівська осінь, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar