реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 17 листопада

До голосу "Сіверщини" прислухаються друзі і вороги -- тож передплата є найвірнішим способом знати незалежну українську позицію. Ось і цей номер є зразком саме такого підходу до журналістики.

Цього номера "Сіверщина", звісно, не обминули теми двійника Тараса Шевченка, але акценти все ж робляться на проблемах -- скажімо, журналістка Вікторія Гаврик досліджує сусідську судову війну голови Новозаводської районної ради Чернігова з підприємцем. Введення квот на українську музичну продукцію -- також серед тем "Сіверщини", як і проблема так званих комфортних електричок.

Збільшення ціни оренди на землю в 3-5 разів для крупних підприємств ставить їх за грань існування -- переконані члени асоціації роботодавців "Сіверщина". Тему показує редактор Василь Чепурний.

Податок на багатих -- на політичній сторінці "Сіверщини". А сторінка "Культурний простір" повертає читачів до ситуації навколо пам'ятника Марку Бернесу у Ніжині. Трагедія родини дворян Комаровських -- в матеріалі наслідниці роду, яку представляє голова міської "Просвіти" Надія Галковська.

Цікавою замальовкою нашого автора, що зве себе етноурбаном, завершується номер -- його стаття зветься "ГорОд і джаз". Читайте, люди добрі! "Сіверщина" -- газета для думаючих людей. Ви з нами?





Коментарі (0)
avatar