реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Ах, Одеса! Де можна купатися?

Яка ж Одеса без моря? Яке море без пляжів? Тож стан пляжів та води постійно перебуває в полі зору санітарно-епідеміологічних служб перлини Чорного моря. Найсвіжіша інформація до радості одеситів і тих, хто має намір там відпочити: на чотирьох одеських пляжах дозволили купатися.

Санітарно-епідеміологічна служба дозволила морське водокористування на одеських пляжах Ланжерон, Отрада, Дельфін та Лузанівка.

За даними СЕС, в Одесі простежується тенденція до поліпшення стану прибережних морських вод і нормалізація якості морської води в зонах міських пляжів Ланжерон, Отрада, Дельфін та Лузанівка. Про це свідчать результати щоденного контролю стану прибережних вод Чорного моря.

Усе ще незадовільним залишається якість морської води в акваторіях пляжів південної зони міста: Аркадія, Чайка, Курортний, Золотий берег.

За даними СЕС, епідемічна ситуація в місті стабільна, інфекційна захворюваність реєструється на сезонному рівні. Щоденний моніторинг якості морської води на зазначених пляжах триває.

Нагадаємо, зазначає сайт Корспондент, що в результаті сильної зливи, яка накрила Одесу в ніч на 29 травня, на станціях біологічного очищення сталися аварії, які призвели до того, що десятки тонн фекальних мас з каналізації потрапили в море.

У зв'язку з цим обласна СЕС заявила, що морське водокористування на всіх міських пляжах Одеси заборонено.




Теги:море, пляжі, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar