реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Долаємо туберкульоз без подолання кризи

З 04 квітня по 04 травня 2009 року в області буде проведений місячник Червоного Хреста під девізом «Разом з Червоним Хрестом проти туберкульозу». Основна мета місячника – збір коштів, одягу, взуття, засобів гігієни, постільної білизни, продуктів харчування, медикаментів для надання допомоги найбільш вразливим категоріям, і в першу чергу хворим на туберкульоз, членам їх сімей, багатодітним сім’ям, дітям-сиротам.

Фінансово-економічна криза в державі може породити зростання рівня захворюваності на туберкульоз. Наслідки кризи вже відчули на собі десятки тисяч жителів нашої області – це масове скорочення працюючих, несвоєчасна виплата заробітної плати, зниження життєвого рівня.

Щоб не допустити зростання захворюваності на туберкульоз і допомогти нужденним Червоний Хрест України ініціює проведення місячника. Обласна організація Червоного Хреста України звертається до органів місцевої влади, депутатів всіх рівнів, політичних партій, керівників підприємств, організацій, установ, до всіх жителів області відгукнутися на наше звернення і допомогти потребуючим.

В усіх міських та районних організаціях Товариства Червоного Хреста відкриті пункти прийому одягу, взуття, продуктів харчування.

Для перерахування коштів надається розрахунковий рахунок обласної організації ТЧХ України – 2600730706200 в КМФ АКБ «Укрсоцбанк», МФО 322012, код 02940397.
Р.А.Макаренко,
голова Чернігівської обласної організації
Товариства Червоного Хреста України






Коментарі (0)
avatar