реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Друцький «у бігах»?

Станіслав Друцький –директор товариства з обмеженою відповідальністю «Союз-С», коли у ЗМІ почалася буча навколо боргів «Союзу» перед підприємцями-постачальниками, кудись зник. Прес-служба компанії «Союз» не коментує це питання, його мобільний не відповідає. За словами підприємців, його автомобіль марки «Порш Кайенн» був помічений на базі відпочинку «Старий Град», що знаходиться біля річкового порту, до якої він має безпосереднє відношення.
Проте хоч Станіслава Олеговича ми не бачимо «во плоті», вплив його відчувається. Так в п’ятницю, на деяких сайтах інформація про фінансові забовязання мережі магазинів «Союз-Лідер», перед підприємцями-постачальниками, декілька разів зникала а потім з’являлася. Врешті решт вона залишилась у «другорядних» новинах.
На фото, що ми Вам демонструємо, другий автомобіль належить п. Друцькому.
Олександр ЯСЕНЧУК





Коментарі (5)
avatar
1
Как и газета ваша, так и сайт кишат ненавистью ко всему. Вот свежий пример. Только за полсутки на одной странице сайта вылили столько грязи на «Союз»: «Євротек» про борги «Союзу», «Друцький «у бігах», «СОЮЗ» з ПП чи шахраї в «законі», СОЮЗ: Фінансовий «капець», «Постачальники "Союзу" вимагають визнати їх борги», «Євротек» про борги "Союзу". Создается впечатление, что вам больше нечем заняться. А может потому такую безобразную (отчего, кстати, не хочется читать ваш сайт и вашу газету) позицию вы занимаете, что руководитель «Союза» - не член УНП, а «Батькивщини». А это никак не вписывается в стратегию редколлегии, члены которой и есть активистами УНП? Вот в этом весь и сказ. Фу, аж противно! Ну и как здесь не сказать, что работаете на заказ?
avatar
2
Как сказал однажды Дэниел Марселлин с гаитянского "Радио Метрополь": "Мы знаем, когда подбираемся к истине. Это когда смертельных угроз примерно поровну с той и с другой стороны".
avatar
3
Де тут ненависть?
avatar
4
Ого, загадковий якийсь сайт...
avatar
5
Да как бы Вам сказать))))
avatar