реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

1100 кілометрів — до Чернігова

Хороші у хлопців «моцики» — Пьотр Міхалскі , Каміль Мачуговскі та Валерій Улєвіч з Лодзі та Варшави сіли на свої улюблені мотоконі Suzuki і приїхали до Чернігова. Бо тут живе їхній друг — Олександр Лазар, керівник сільгосппідприємства «Вимал», про яке ми нещодавно писали.

Хлопці не так давно разом навчалися у Лодзі — промисловому польському місті. А тепер зробили собі таку мандрівку через кордон і через всю Україну.

— Які враження про нашу державу?
— У вас дуже гостинні люди, — розповідає Валерій, бо він, поляк, виходець із Вільнюса, найкраще знає російську мову. — Коли ми ставили свої машини біля автозаправок, люди пропонували навіть доглянути наші мотори. А ось дороги у вас…

Хлопці добре відпочили на Дніпрі — сусіди дзвонили і питали: «Що то за весілля гуляє?» А на місці свого перебування зразу почепили польський прапор. Нам такий патріотизм і не світить… Поки що.

Олександр Лазар розповів про своє господарство і йому є чим похвалитися — підприємство доволі успішно процвітає. Зрештою, його польським друзям, можливо, було трохи і заздрісно, адже самі працюють у чужих, не власних фірмах.

Вони вже давно домчали до своїх домівок і своїх малжонок. А з України повезли враження щирості та приязні.

Фото Сергія ЛАЗАРЯ



Теги:Вимал, Лазар, Україна - Польща


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У когось досі "патріотизм = прапор" biggrin
Ну і порадував вислів "...підприємство доволі успішно процвітає." smile
avatar