реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Знову -- "Обережно: Віктор Федорович!"

Газета "Сіверщина" неодноразово писала про неблаговидні діла відомого регіонала Віктора Демшевського. Останнього разу "Сіверщина" виявила його незаконний водозабір на Десні -- прокуратура Чернігівського району визнала факт порушення закону, але вжити нічого не може. Про це повідомив редакцію прокурор району Данішевський.

Ось нове повідомлення про діла Демшевського. Цього разу справа дійшла до суду.

За активної позиції прокуратури Чернігівської області захищено житлові права пенсіонера за віком, інваліда 3 групи та малолітньої дитини.

Ухвалою апеляційного суду області залишено в силі рішення суду першої інстанції, яким відмовлено у задоволенні позову ПАТ «Чернігівоблбуд» про виселення родини чернігівців з квартири. Судом встановлено, що дане житло родина отримала у користування на підставі ордеру ще у 1997 році.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури.

Також в повідомленні сказано, що прокуратурою області постійно вживаються заходи щодо захисту житлових прав людей, чиї помешкання, так само як квартира пенсіонера, під час приватизації державного майна увійшли до статутного фонду підприємства «Чернігівоблбуд». Тільки з початку поточного року за втручання прокуратури області попереджено вже три таких виселення.

Як відомо, ПАТ «Чернігівоблбуд» належить відомому в Чернігові підприємцю будівельної сфери Віктору Демшевському. Він був депутатом Чернігівської міської ради попереднього скликання, член Партії регіонів.

Демшевський сумно відомий в Чернігові своїми процесами по виселенню громадян з гуртожитків. Так, зараз більше 80 мешканців гуртожитку по вул. Гетьмана Полуботка, 120 фактично стали заручниками рішень власника ПАТ “Чернігівоблбуд”, який через суд виселяє людей.

Перший заступник чернігівського міського голови Сергій Андрос обіцяв розібратися з Демшевським, в тому числі по партійній лінії.

Але натомість від Андроса пролунали звинувачення на адресу свого політичного опонента з ВО «Батьківщина» голови Деснянської районної ради Юрія Горбаня.

– Замість політики краще займайтеся виконанням своїх прямих обов’язків – подбайте про людей, – звернувся нещодавно Андрос до керівника Деснянської райради якраз з приводу гуртожитків Демшевського.

Розібратися з Демшевським ніби обіцяв і інший відомий в Чернігові регіонал, депутат Чернігівської міської ради Олександр Ковальов. По словам помічника народного депутата Валерія Дублія Людмили Шандренко: «Депутат міської ради від Партії регіонів Ковальов О.О. пообіцяв поставити питання про виключення з лав партії Демшевського В.Ф.

ПіК



Теги:прокуратура Чернігівської області, Демшевський, гуртожитки, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хай для початку регіонали виключать Демшевського зі свого партійного списку до міської ради, бо він може невдовзі вкотре стати депутатом.
avatar