реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Регіонали дали орден виселювачу людей з гуртожитків

"Сіверщина" неодноразово писала про діяння Віктора Демшевського -- колишнього комуніста, насаджувача московської церкви.

"Це той самий Демшевський, котрий через суди висиляє людей з гуртожитків і вже чернігівська прокуратура займається цією справою", -- пише сайт "Події і коментарі"ПіК

Вже цього року "Сіверщина" писала -- і прокуратура це підтвердила -- про незаконну його споруду на Десні. До цієї теми газета ще буде повертатися.
Наразі нагадаємо, що саме з Демшевським обіцяв розібратися один із лідерів регіоналів міста, нинішній перший заступник міського голови Сергій Андрос.
"Сіверщина" готує піблукації про подальші незаконні діяння цього видатного регіонала0
.



Теги:хапуги, Демшевський, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Здається на цю тему не слід так перейматися, оскільки впродовж всіх 22 років існування самостійної України назване питання, тобто відзначення заслуг особистості перед державою, так і не набуло виправданих цивілізованих обрисів! Тому, не витрачайте, куме, сили!
avatar
2
Якщо вже ющенко свого часу нагородив держнагородами ахметова та ківалова, то чому тут дивуватися. Свої дякують своїм.
avatar
3
а чего можно ожидать от бывшего коммуниста, если он перебежчик, вот и выслуживается теперь перед регионалами! уже и орден заработал, как раз, наверное, за выселение людей из общежития!
avatar