реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Суд -- проти міської ради

Суд підтримав позицію прокуратури про бездіяльність міської влади

Рішенням Чернігівського окружного адміністративного суду задоволено позов прокуратури міста Чернігова про визнання неправомірною бездіяльність Чернігівської міської ради з питань реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.

В порушення п. 3 Закону України «Про Загальнодержавну цільову програму реалізації житлових прав мешканців гуртожитків на 2012 – 2015 роки», міською радою не вжито жодних заходів до розроблення відповідної міської програми.

Така бездіяльність призводить до численних обґрунтованих скарг мешканців гуртожитків міста, зокрема ПАТ «ЧРМЗ «Жовтневий Молот», ПАТ «Чернігівоблбуд», ЖКП корпорації «Чернігівоблагропромбуд» та інших, оскільки громадяни не мають можливості приватизувати свої кімнати та постійно існує загроза їх виселення і незаконного позбавлення житла.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:Демшевський, гуртожитки, прокуратура в Чернігівській області, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Для того, чтобы государственные программы работали нужно установить ответственность за их выполнение, как этого требуют коммунисты в своей Антикризисной программе, а то так и будем ждать обещанного годами или десятилетиями!
avatar