реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вибори Януковича почалися в найпівнічнішому районі (доповнено)

Цей робочий тиждень в деяких районних державних адміністраціях області розпочався з цікавих заходів. Виявляється, що передвиборча компанія з виборів Президента України вже йде.

Так в Семенівському районі голова райдержадміністрації в себе зібрав відповідальних за вибори по кожній сільраді. При цьому відповідальними в переважній більшості стали самі голови сільських рад. Ну, а відповідальними за проведення виборів по району, зрозуміло сам голова держадміністрації.

Завжди готовому гурту працювати за Віктора Федоровича був представлений керівник районного виборчого штабу. Ним став один з бувших директорів закритої сільської школи. Там же були обговорені основні напрямки з виборчої агітаційної роботи.

Отже поки опозиція кублиться з єдиним кандидатом, що вкрай необхідно для їхньої перемоги на наступних виборах Президента, і в що мало віриться, дивлячись на амбіції кожного головного представника опозиційних партій, провладна політична сила вже формує виборчі штаби.

Так що, з початком президентської виборчої компанії, шановний електорат!

Іван ПОБИВАН


P. S.Все це було подано під соусом створення аналітичного центру при держадміністрації, керівником якого буде той самий бувший директор школи і кабінет йому вже підготовили в одній приймальні з головою райдержадміністрації.

Що ж це таке – аналітичні центри? Якщо глянути в Вікіпедію, то дізнаємось, що аналітичні (чи «мозкові») центри (англ. think tanks) — недержавні науково-дослідницькі організації, які, як правило, зосереджують свої зусилля в галузі гуманітарних наук — політики, економіки, соціології, права тощо. «Аналітичніі центри» реалізують оригінальні дослідження та освітні програми, спрямовані на навчання та здійснення впливу на політиків і осіб, які формують громадську думку з широкого кола економічних, соціальних, політичних, екологічних питань та проблем безпеки. Крім того, вони виступають інструментом суспільного контролю, а відтак, визначають цілі та цінності суспільства.

В даному ж випадку, очевидно, ці Центри створюються для формування електорату, необхідного для перемоги Януковича на наступних виборах Президента. Ця тактика схожа на те, як перед останніми виборами народних депутатів збільшувались штати соціальних працівників, які обслуговують непрацездатне населення і головне заодно проводять «правильну» агітацію

Іван ПОБИВАН



Теги:вибори - 2015, опозиція, Семенівка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ой как хочет назад в адм.президента , или орден еще один . Вы у его фото с орденом попросите .
avatar
2
Янукович не тільки на містах починає готуватись до виборів,а й на центральному рівні, бо не дарма ж Кравчук конституційну реформу готує, праві ж червоні, що зараз нагодують нас зменшенням кількості депутатів та урізанням деяких пільг, більшість людей на це купиться, підтримають зміни на референдумі а потім верхня палата буде самостійно обирати президента, а ми взагалі навіть без ілюзії права вибору залишимось, будемо тільки дешевою робочою силою!
avatar