реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Голові Семенівської РДА на сесії запропонували піти у відставку

Це зробив депутат районної ради, лідер місцевої опозиції Павло Бондаренко після звіту голови районної державної адміністрації Сергія Євменова.

Павло Бондаренко: "Неможливо сьогодні знайти людину , яка вважає, що діюча влада з успіхом керує на користь держави. Не виключенням є і наша районна адміністрація. Чому я так кажу. Тому що:

- за останній 2013 рік в районі не створювались підприємства,
- не залучені додаткові кошти для розвитку району,
- не створені реальні робочі місця.

Разом з тим ми бачимо, як вже декілька років голова адміністрації покриває бездіяльність керівника районної лікарні , в результаті чого виник в районі бюджетний колапс.

Ми кожної сесії на власні очі бачимо, як ви керуєте районною радою та головою районної ради, з блюзнірством ставитесь до тих депутатів, які роблять пропозиції та зауваження.

В минулому році відбулася в районі сумнівна реорганізація двох закладів, які не можна об’єднювати, в результаті чого було неправомірно скорочено людину( через те що вона на виборах вела агітацію на за ту партію і не за того кандидата)

В минулому році ви організували поїздку бюджетників на підтримку влади до Києва, при цьому незаконно використали комунальний транспорт

В минулому році народний депутат Слюз направляла вам запит щодо використання районом бюджетних коштів за бюджетною програмою « Державна підтримка заходів, спрямованих на зменшення обсягів викидів парникових газів, у тому числі на утеплення приміщень закладів соціального забезпечення, розвиток співробітництва з питань змін клімату»(так звані кіотські кошти) . Щоб отримати бюджетні кошти, необхідно було подати перелік об’єктів до державної агенції екологічних інвестицій. За три роки по даній програмі район не отримав жодної копійки, мабуть у нас не має соціальних закладів, які потребують утеплення.

Також існує державна програма надання субвенцій на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих териорій, за якою району необхідно подавати перелік об’єктів до відповідної установи. Виходячи з відповіді, яку адміністрація дала депутату, об’єкти ні в 2012, ні в 2013 році по цій програмі не подавались, хоча є що будувати і добудовувати".

Депутат Павло Бондаренко підсумував: "Голова районної державної адміністрації - це намісник в районі, втілювач волі влади. Ви є сателітом владної машини, яка руйнує всі демократичні здобутки нашого народу. Ви є сателітом владної команди, яка дає вказівки бити дітей, вбивати, викрадати, нищити людей. Тому ми пропонуємо вам: не ганьбіть нашу громаду своїм керівництвом, напишіть заяву і йдіть з посади".



Теги:режим януковича, опозиція, Семенівська РДА, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar