реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Мітинг у Семенівці: біля сотні людей!

Cеменівська громада сьогодні морозним днем (-20) під державними прапорами України провела провести мирний мітинг, щоб пом’янути душі загиблих активістів Майдану, які поклали своє життя за свободу нашого народу та висловити свою солідарність з київським майданом.

Людей вийшло небагато, біля сотні, але сам факт, що люди вийшли в найпівнічнішому районі багато про що говорить. Та й для Семенівки 100 мітингувальників - це те саме, що 10 тисяч для Чернігова.

Для обігріву була встановлена бочка з палким багаттям та бажаючим роздавали гарячий чай. Перед мітингом стояли чотири жіночки, які тримали портрети загиблих активістів. За традицією київського майдану мітинг був відкритий колективним виконанням державного Гімну.

Мітинг проводив депутат Семенівської районної ради Павло Бондаренко разом з священиком Української православної церкви Київського патріархату отцем Максимом, настоятелем семенівської церкви св. Василія Великого.

Після того, як були названі всі загиблі народні герої, мітингуючі помолились разом з батюшкою Максимом за душі невинно убієнних, а також за примирення.

Райдержадміністрація відрядила до мирного зібрання декількох своїх працівників, які фотокамерами із закутків вицілювали держслужбовців, які вийшли з людьми.

Резолюцією мітингу стало те що, громада засудила загибель мирних людей, переслідування, викрадання та знущання над активістами, засудила жорсткі дії спецпризначенців та схвалила протестний рух Майдану проти нинішньої влади, але закликала утриматись від екстремістських дій!

Сергій КРУПКО








Теги:Чернігівська єпархія, Майдан, опозиція, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar