реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зачекалися звіту голови РДА і головлікаря

Депутати - опозиціонери Семенівської районної ради вимагали на сесії звіту голови районної державної адміністрації Сергія Євменова (на фото), але той відповів – мовляв, звітувався у вересні минулого року, а в законі нема обов’язку звітуватися щорічно.

Проте більшу інтригу становив заявлений у порядку денному сесії звіт головного лікаря центральної районної лікарні Вячеслава Забєліна. Справа не тільки в тому, що він не звітувався вже чотири роки, але в тому, що лікарня є найгострішою точкою в районі. Кількість смертей дітей, що вилилася вже в півмільйона гривень відшкодування моральної шкоди, волає про потребу змін.

Але головний лікар …у відпустці. І її підписав голова районної адміністрації Сергій Євменов – такий закид пролунав на сесії. Керівник виконавчої влади пояснив:» Я погодив йому виплату матеріальної допомоги на відпустку, але саму відпустку не я підписую!». В перекладі з мови хитрування на звичайну це означає, що відправили головлікаря у відпустку, щоб зайвого не проговорив.

Ба, більше – голова РДА «заклав» В.Забєліна:» Я телефонував йому перед сесією, але головлікар сказав, що на цей день у нього інші плани». Нате вам, депутати, ганчіркою по губах! Головлікар просто послав свого роботодавця на три парканні букви.

До речі, і передбачену судовими рішеннями виплату потерпілим від семенівської медицини треба провести рішенням сесії районної ради, але депутати такого питання і не розглядали, і не голосували. Бюджет дірявий, а головлікар, виходить,хай і далі діє в тому ж руслі… Нагадаю, що судовими рішеннями передбачені виплати моральної компенсації за кілька смертей з вини медиків у Семенівці - і сума вже добігла до півмільйона!

Василь ЧЕПУРНИЙ

До фото: важко бути в команді Президента між Україною і Європою



Теги:опозиція, сільська медицина, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar