реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

У Чернігові 2 роки платили зарплату судді, який втік у Росію

Це геніальна історія. Чувак з Луганщини. Щодо тимчасової окупації його перевели до Чернігова. Але замість Чернігова він поїхав до Росії. Там він отримав російське громадянство.

Я цитую:
"При цьому він свідомо не повідомив Державну судову адміністрацію України та її територіальне управління в Луганській області про отримання громадянства іншої країни та необхідність припинення виплати йому суддівської винагороди."

Звісно, ніхто в Чернігові не піднімав питання, але де сам пан Суддя. Типу "чому ми продовжуємо платити йому зарплату. "

Це просто як ілюстрація до імпотентної сутності нашої судової, правоохоронної та антикорупційної систем одночасно.
Красуня.

"Як встановили слідчі, суддя залишив територію України й отримав громадянство рф. У прокуратурі наголосили: фігурант достовірно знав, що після набуття російського громадянства його повноваження як судді мають бути припинені, і він не має законного права отримувати суддівську винагороду."

Сука, сльози катаються на очах, коли читаю ці скупі стримані рядки. Ні, що за покидька! Він знав, що порушує, і попри все! Я точно знала, що він не має права, і досі!

Ось в чому проблема цих злочинців, бачите, вони знають, що в них немає прав, і вони все одно це роблять, і свідомо не повідомляють про це.Якби ж у нас були свідомі злочинці, і не порушували, або хоча б повідомляли, ми б тоді ух Ми б були вау тоді. Ми б їм навіть егегей.
Так що до біса.
І так ми безсилі проти такої зради.

-----
З Бакановим, думаю, тоака ж фігня.
Якби він належним чином повідомив, що працює на Росію, то ми б ух. А він навмисно не повідомив, а тепер короче ... Ви знаєте, що робити, ми в розгубі.

Володимир ЗАВГОРОДНІЙ



Теги:судді, зрада, Чернігівський суд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar