реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Тест на людяність Штайнмайєр та Еро не пройшли

У четвер, 15 вересня, очільники МЗС Франції і Німеччини відвідали Краматорськ. Про це в ефірі "5 каналу" у програмі "Час. Підсумки дня" заявила народний депутат від "Самопомочі" Олена Сотник, передають Патріоти України.

"Поважні представники Франції і Німеччини, наприклад, відмовилися відвідати госпіталі, де лежать люди, які фактично були уражені внаслідок обстрілів. Вони відмовилися відвідати частини, де фактично росіяни катували наших людей і послухати свідчення про те, що саме російські військові катували і примушували наших людей визнавати якісь абсолютно нікчемні речі, я думаю, образливі речі по відношенню до громадян України. Вони від усього цього відмовилися, бо вони не хочуть бачити реалії", - наголосила народний депутат.

Натомість вони закликали Україну виконувати свою частину домовленостей - провести вибори в ОРДЛО, амністувати російських терористів тощо. не зважаючи на те, що Росія не виконує свою частину мінських угод. Які можуть бути вибори на окупованих територіях, без виведення російських військ, без доступу українців до кордонів - Штайнмайєр та Еро не пояснюють.



Теги:Штайнмайєр, Краматорськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar