реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тернопіль і Херсон: двох уже пішли...

Лише трохи більше двох місяців знадобилося яскравому представникові «команди професіоналів» Ярославу Сухому для того, щоб зрозуміти свою професійну нездатність та подати у відставку. Подібний крок тепер вже екс-глави держадміністрації на Тернопільщині аж надто повно ілюструє і реальний кадровий потенціал Партії регіонів, і людські та ділові якості її членів, і професійність нової влади взагалі.
Окремо варто зазначити, що Ярослав Сухий був не просто одним із найзапекліших критиків «помаранчевої влади». Він дуже любив повчати інших, як і що треба робити. Виявилося, що сам він здатний лише натискати на кнопки та говорити. Отже, міф про «команду професіоналів» з Партії регіонів не пройшов випробування владою.

Крім цього, повернення пана Сухого до Верховної Ради є символічною подією, що окреслює дуже важливі тенденції у суспільстві.
Фактично на прикладі Тернопільщини ми наочно побачили приклад реалізації «громадського імпічменту».
Якщо казати футбольною термінологією, яку так полюбляють в Партії регіонів, Віктор Янукович програв Тернополю з Сухим рахунком.

Не варто й доводити, що якщо нова влада не захоче зробити висновків із історії на Тернопільщині, подібні події дуже скоро можуть відбутися в усій країні.

http://www.razom.org.ua/news/8690/

Від "Сіверщини".

Кадрова політика Партії регіонів дає збої не тільки на Тернопіллі -- звільнено також керівника Херсонської обласної державної адміністрації Анатолія Гриценка.




Теги:Херсон, Тернопіль, Я.Сухий, кадрова політика, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar