реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ДЕПУТАТАМ МАЛО ПЕНСІЇ В 10 МІЛЬЙОНІВ?

Депутат-регіонал Ярослав Сухий запевняє, що "висока депутатська пенсія - це міф". Про це він заявив з трибуни Верховної Ради, коментуючи ініціативу Наталі Королевської про мораторій на підвищення пенсійного віку для жінок.
"Запам'ятайте собі, пані Королевська, цифру - якби всіх депутатів пенсіонерів, які є в залі зараз, позбавили пенсії, то кожен пенсіонер отримав би по 73 копійки", - заявив він.

"Ще один міф - 62 роки життя пенсіонера. Це хлопчики від народження живуть менше, бо вони вічно в якісь історії потрапляють. А мужчини в Україні після 60 на пенсії живуть 14 років, а жінки - 25", - додав Сухий.

На початку року в Україні було 13,7 мільйонів пенсіонерів. А депутатів в парламенті лише 450.

Якщо помножити 73 копійки на 13.7 мільйонів, то вийде більше 10 мільйонів.

Таким чином, якби навіть всі депутати були пенсіонерами, то отримували б 22,2 тисячі гривень пенсії.

Тим часом багато пенсіонерів в Україні не отримують і 1 тисячі гривень пенсії.
Українська правда




Теги:Я.Сухий, пенсійна реформа, Верховна Рада, пенсії, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Да ведь ни одного из наших депутатов никакие пенсионеры никогда не волновали и волновать не будут! Всё это простое соорясание воздуха. К сожалению
avatar
2
Прав Данила - "наших депутатов никакие пенсионеры никогда не волновали и волновать не будут". Но и Ярослав Сухой прав - даже полностью отменив депутатам зарплаты и пенсии, денег на пенсии простым пенсионерам не хватит. Не здесь надо искать деньги на пенсии, зарплаты и социалку. Народные депутаты, своими законами, прихватицировали в стране всё самое ценное, прибыльное, и поэтому, основные доходы от предприятий идут в карман олигархов, а не в казну. Вывод: "Надо национализировать доходные объекты. В первую очередь ликёро-водочную и табачную промышленность". А депутаты нам просто лапшу на уши вешают, ищут врагов бедности, пиарятся. При социализме всем денег хватало - начальству, людям (пенсионерам, детям, больным), ворам и заграничным партиям, потому-что деньги шли в казну.
avatar
3
Да, прав taras но... кто же даст национализировать прибыльные объекты? А? Они же уже давно в частных руках! Это настоящие золотые прииски в масштабах одной небольшой страны. А своё золото ещё никто и никогда добровольно не отдавал... Разве что ЧУЖИМ
avatar